Incepe Sezonul 6 din PGF (Professional Grappling Federation)!

0 comments
Federatia profesionala de lupte (PGF) este poate unul dintre cele mai dinamice turnee de lupte din lume, in mare masura datorita structurii sale unice si a setului de reguli. Cu un accent puternic pe submisii si dinamica de echipa, PGF introduce un sistem de brackets aleatoriu care creeaza un mediu ultra-competitiv, care este atat de complex strategic, cat si intens fizic.
Prima zi a fiecarei stagiuni PGF incepe cu "bracketul aleatoriu", unde cei patru capetani de echipa incearca sa isi asambleze cele mai bune echipe posibile din cei 20 de luptatori de elita precalificati. Fiecare capitan are un numar echivalent de "dolari PGF" pe care ii folosesc intr-o licitatie live pentru a licita pentru luptatorii pe care ii doresc in echipa lor. Acest proces implica multa strategie si manevre inteligente, licitatii si contra-licitatii, sau pur si simplu cresterea pretului pentru a-i infrana pe capitanii opusi de bani PGF, conducand la nenumarate momente amuzante. Acesti factori combinati fac din PGF o experienta unica si palpitanta atat pentru atleti, cat si pentru fani.
Tot ceea ce iti place la sport... plus jiu-jitsu!
Competitia pe echipe a PGF:
O data ce atletii sunt alesi de capitani, performanta echipei ca intreg este ce conteaza cel mai mult. Aceasta adauga un element de strategie si camaraderie care nu se gaseste in mod obisnuit in turneele de lupte axate pe individ. Acest aspect de echipa adauga, de asemenea, o presiune imensa de a castiga, deoarece performanta atletilor afecteaza intregul traseu al echipei spre marele premiu de 100.000 de dolari... deci miza este mare.
Regulile:
Sub ghidarea capitanilor lor, membrii echipei vor lupta impotriva tuturor membrilor echipelor opuse pe parcursul unei saptamani. Echipa cu cele mai multe puncte colective castiga. Confruntarile PGF se desfasoara in runde rapide de 6 minute doar cu submisii. Strangerile de gat aduc 6 puncte; blocarile articulatiilor, 3 puncte. Egalurile sunt penalizate pentru a pastra formatul unei competitii dominata de vanatoare a submisunilor.
Play-off-urile:
Dupa ce turnul de echipe se termina si o echipa iese invingatoare, cei opt atleti cu cele mai multe puncte in general — indiferent de echipele la care au fost — sunt eligibili pentru a intra in play-off-uri. Este posibil ca competitorul cu cele mai multe victorii sau cu cele mai multe puncte sa fi ajuns pe o echipa care nu a castigat. Cu toate acestea, play-off-urile ofera inca o sansa de a castiga centura absoluta PGF si marele premiu absolut PGF de 20.000 de dolari.

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top