ADXC debuteaza in Europa! Gala ADXC 4 va avea loc la Paris!

0 comments
ADXC (Campionatul Extrem Abu Dhabi) va debuta in Europa! Cu trei editii remarcabile la activ si a cincea editie programata sa aiba loc in Abu Dhabi, fanii au inundat retelele de socializare ale organizatiei cu intrebarea inevitabila: "Ce s-a intamplat cu ADXC 4?". Acum, raspunsul a sosit.
A patra editie ADXC a fost confirmata sa aiba loc in Paris pe 18 mai 2024. Dojo de Paris, o sala situata in inima capitalei franceze si la doar cativa kilometri distanta de Turnul Eiffel, a fost ales ca scena competitiei.
Cu monumentele sale celebre, bucataria extraordinara si relevanta sa istorica, Franta este un punct sigur cand vine vorba de turism, atragand milioane de oameni in fiecare an. La fel ca Emiratele Arabe Unite cu Jiu-Jitsu-ul, Parisul are o traditie indelungata cand vine vorba de judo, iar orasul a adaugat constant alte sporturi de lupta in palmaresul sau de-a lungul anilor. Acum, este momentul ca ADXC sa devina parte din istoria Parisului, scotand la iveala cele mai bune performante ale sportivilor sai si oferind un alt spectacol memorabil pentru fanii de lupte.
In mod clasic, turneul va prezenta 14 lupte intre meciuri de Jiu-Jitsu si Grappling, toate desfasurate in celebra cusca ADXC si impartite in runde de trei minute. Organizatia a promis deja un card plin de nume europene care se vor confrunta cu unii dintre cei mai buni sportivi din intreaga lume, totul sub unul dintre cele mai dinamice seturi de reguli din sport.
Urmariti @adxcofficial si @AJP_Romania pentru a fi la curent cu toate aspectele legate de ADXC 4, inclusiv luptatorii care se vor confrunta pe 18 mai. Ne vedem in Paris?

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top